Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ

αναρτήθηκε σε: ΘΕΙΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ | 0

Εδώ και κάμποσα χρόνια παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον  και ανησυχία  μήπως βρισκόμαστε στην εποχή του Θηρίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη αρχίζοντας από το κεφ. 13, δηλ. του παγκόσμιου σατανικού αυτοκράτορα που θα πείσει την πλειοψηφία των ανθρώπων να τον λατρέψει, θα κάνει τρομερό διωγμό αίματος ενάντια σε όσους αρνηθούν τη λατρεία του (κυρίως, φυσικά, στους χριστιανούς, που θα δηλώσουν ότι λατρεύουν μόνο τον Τριαδικό Θεό εν Χριστώ) και θα σφραγίσει τους πιστούς του στο μέτωπο ή στο δεξί χέρι με το όνομά του ή «τον αριθμό του», που θα είναι χξς΄ (666).

Βρισκόμαστε πράγματι ένα βήμα πριν την εποχή του Αντίχριστου (όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται το Θηρίο); Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, το ηλεκτρονικό χρήμα, οι κάρτες (όπως η Κάρτα του Πολίτη) είναι καλώδια, με τα οποία σκοτεινοί κύκλοι, υπηρέτες και πρόδρομοι του Θηρίου,  δένουν γρήγορα πλέον τον καθένα μας, για να μας κάνουν υπηκόους, δούλους και λάτρεις του δαιμονικού ψευτο-Χριστού τους; Και φυσικά αναμένεται και τσιπάρισμα.

Δεν το ξέρω. Μπορεί ναι, μπορεί να έρθει στο μέλλον άλλη εποχή, πιο ταιριαστή στην Αποκάλυψη, που δεν τη φανταζόμαστε, και να είναι εκείνη η εποχή του Θηρίου. Το σίγουρο είναι πως σε κάθε γενιά, και σήμερα,  «πολλοί πλάνοι [=πνευματικοί απατεώνες] εμφανίστηκαν στο κόσμο,  αυτός είναι ο πλάνος και ο αντίχριστος», όπως γράφει ήδη τον 1ο αιώνα μ.Χ. ο ίδιος ο συγγραφέας της Αποκάλυψης, άγιος Ιωάννης ο Ευαγγελιστής και μαθητής του Χριστού.

Είναι σενάρια συνομωσίας αυτά; Όχι. Δεν είναι μυστικό πως τον κόσμο δεν τον κυβερνούν τα κράτη, αλλά οι οικονομικές αυτοκρατορίες, δηλ. οι πολυεθνικές. Αλλά υπάρχουν και άλλες «αυτοκρατορίες», οικονομικές και πολιτικές φυσικά, αλλά και πνευματικές, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η Μασονία, ο διεθνής Σιωνισμός. Αυτοί οι κύκλοι υποδουλώνουν πνευματικά τον άνθρωπο (όλη την ανθρωπότητα), της ρίχνουν το δόλωμα της καταναλωτικής αφθονίας, της δήθεν ευημερίας, της δήθεν αρμονίας (που υποστηλώνεται πλέον με γιόγκα και άλλα ινδουιστικά) και τελικά τη βυθίζουν σ’ έναν ωκεανό απελπισίας, παρακμής και πόνου, επειδή είναι ένας ωκεανός ζωής απόλυτα μπουκωμένης από τεχνολογία, αλλά χωρίς Χριστό. Αυτός είναι ο κόσμος, όπως τον κατασκευάζουν εδώ και πολλά χρόνια οι αληθινοί ηγέτες του κόσμου, που δεν είναι άνθρωποι του Θεού. Απέναντι σ’ αυτή την πνευματική και υλική σκλαβιά, η αντίσταση και η ελευθερία δε θά ‘ρθει με πολιτική και κοινωνική αγανάκτηση και συγκεντρώσεις στις πλατείες, δε θά ‘ρθει με διαμαρτυρίες, αγώνες και απαιτήσεις οικονομικής φύσεως, αλλά με πνευματικό αγώνα, προσευχή, ορθόδοξη πνευματική και σωματική άσκηση, με θεία Χάρη.

Οι ορθόδοξοι χριστιανοί και όχι οι κοινωνικοί και πολιτικοί αγωνιστές,  αντιστέκονται στο παγκόσμιο σκοτεινό, κυριολεκτικά δαιμονικό, σύστημα, που είναι και πολιτικό και οικονομικό, αλλά και βαθύτατα πνευματικό και αποσκοπεί όχι στην αφαίρεση των χρημάτων μας, που το ίδιο μάς πρόσφερε σε αφθονία ξεγελώντας μας για να εγκαταλείψουμε το Χριστό και την Εκκλησία, την τιμή προς τους αγίους, τη θεία Μετάληψη, τη νηστεία, το αναμμένο καντήλι στο σπίτι, στα εικονίσματα και στην καρδιά μας , όχι στην κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας (που κι αυτό το κάνει, για να μας δέσει πιο σφιχτά) αλλά στην υποδούλωση των ψυχών μας, στην απομάκρυνση απ’ το Χριστό και στο ρίξιμό μας, αφού δε θα θυμόμαστε καν πια πώς πάνε στην Εκκλησία, πώς εξομολογούνται, πώς προσεύχονται  και θα τα έχουμε όλα αυτά απαξιώσει απαξιώνοντας τους «παπάδες») στην αγκαλιά του ψεύτικου δικού τους «θεού», του διαβόλου. Άλλωστε «όλες οι θρησκείες δεν είναι ίδιες;» όπως παπαγαλίζουν και μας πιπιλίζουν τ’ αφτιά και το μυαλό. Όχι, δεν είναι.

Φυσικά, οι αγωνιζόμενοι ορθόδοξοι χριστιανοί αγωνίζονται και υπέρ του πλησίον, είναι δηλαδή και κοινωνικοί αγωνιστές, καθώς και πνευματικοί αγωνιστές, πάλι υπέρ του πλησίον (παράλληλα με τον προσωπικό πνευματικό αγώνα τους για την κάθαρση της καρδιάς τους από τα πάθη και την εγκατάσταση μέσα της,  τής αληθινής και ανιδιοτελούς αγάπης, που είναι ο σκοπός της ορθόδοξης πνευματικής κληρονομιάς).

Εδώ στήν Ελλάδα, άν παρουσιαστεί  ένας πραγματικά πιστός Χριστιανός που τώρα δέν υπάρχει, σάς τό λέω καθαρά, γιατί είμαστε άξιοι τιμωρίας, άν βρισκόταν ένας, καί έλεγε «Έλληνες, δέν θά κυβερνήσουμε τήν Ελλάδα μέ τό άλφα ή βήτα ή γάμμα κόμμα, αλλά μέ τό Ευαγγέλιο, (μέ τούτο πού κρατώ, πού είνε σοφία. Δέν υπάρχει άλλο. Όλα τ άλλα είναι βλακείες, ανοησίες καί κουταμάρες) τό Ευαγγέλιο είναι η σοφία καί μ αυτό θά κυβερνήσουμε τήν Ελλάδα», πέστε μου, θά τόν ψήφιζαν οι Χριστιανοί; Εμένα, λοιπόν, νά μού τρυπήσετε τή μύτη, άν η παράταξη του θά έπαιρνε ένα βουλευτή στήν Ελλάδα. Τό Βαραββά θά εκλέξουν, διότι είνε κουμπάρος τους, διότι τούς ευνοεί. Δὲν θέλεις, λαέ, Ιησούν τόν Ναζωραίον;  Έ, άφησε τότε νά εκλέγονται οι Βαραββάδες σου καί νά σέ κυβερνούν οι αντίχριστοι.

Δέν θέλω νά επεκταθώ περισσότερο, γιατί θά νομίσετε ότι πολιτικολογώ. Δέν ανήκω σέ κανένα κόμμα. Τούς ξέρω όλους, επί τόσα χρόνια. Ξέρω ποιός είναι ο ένας καί ποιός είναι  ο άλλος. Ποιός απ αυτούς πατάει στήν εκκλησία; ποιός εξομολογείται; ποιός κοινωνεί; Ο ένας τραβάει από δώ κι ο άλλος από κεί.

Τό Ευαγγέλιο μόνο λύνει τό κοινωνικό πρόβλημα. Η λύση τού κοινωνικού προβλήματος είναι πάρα πολύ εύκολη. Καί είναι  εύκολη όχι μέ τόν αντίχριστο, αλλά μέ τό Χριστό. Πρέπει νά γίνει  στήν Ελλάδα μιά κίνησι χριστιανική. Αλλά πού είναι  οι Χριστιανοί; Είναι  σπάνιοι οι Χριστιανοί, όπως σπάνιοι είναι καί οι αστροναύτες.  Αλλα  ότι  καί  άν γίνη, τό Ευαγγέλιο θά νικήσει. Αυτό τό τρομερό βιβλίο, τό οποίο εσείς δέν τό διαβάζετε.

Τό «Αυτό είναι δικό μου, κι αυτό είναι δικό σου» κατέστρεψε τήν ανθρωπότητα. Έχω ένα συρτάρι μέ διαζύγια καί τά εξετάζω γιατί η οικογένεια, αυτή είνε η πρώτη κοινωνία, τό πρώτο βασίλειο στόν κόσμο. Έχουν τά αντρόγυνα ή δημοκρατία ή δικτατορία. Ένας μού παρουσιαζόταν σάν αρχιδημοκράτης. Καί τού λέω «Ρώτησα τή γυναίκα σου καί έμαθα, ότι στό σπίτι σου δέν έχεις δημοκρατία αλλά δικτατορία. Είσαι Παπαδόπουλος μέ βούρδουλα. Έχεις σακατέψει τή γυναίκα σου».

Όταν πάλι στό σπίτι αρχίσει  η γυναίκα νά λέει, «Αυτό είνε δικό μου, κι αυτό δικό σου», πάει, δέν υπάρχει οικογένεια. Παντρεύτηκες; Θά τά έχεις όλα τά πράγματα κοινά. Τά πρώτα χριστιανικά χρόνια, πού τά είχαν όλα κοινά, η λύση  τού κοινωνικού προβλήματος ήταν τό ευκολώτερο πράγμα. Ισότης, δικαιοσύνη, καί δουλειά. Δέν πεινούσε κανένας. Τώρα ποιός τό δέχεται αυτό;»

Πλανώνται δυστυχώς και  έχουν τυφλωθεί από την δόξα και το χρήμα.

Θεωρείται πλέον βέβαιο, με βάση το λόγο του Θεού, ότι ο Χριστός θα επιστρέψει.

Δε θα ξανάρθει ως βρέφος σε μια κούνια. Αυτή τη φορά θα έρθει με όλο το μεγαλείο του Θεού ως ΒΑΣΙΛΙΑΣ και ΔΙΚΑΣΤΗΣ.

Αυτό σημαίνει ότι ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ , αν ακόμα την εποχή της Δεύτερης Έλευσής του θα είμαστε στη ζωή, θα κριθούμε μπροστά Του, και Αυτός θα γίνει ο Κύριος μας. Γι’ αυτό το λόγο, η πλειοψηφία των ανθρώπων δε θα δει με καλό μάτι την επιστροφή του Ιησού.

Οι άνθρωποι παντού ζουν χωρίς φόβο και σεβασμό απέναντι στον Θεό, και χωρίς αγάπη για τους συνανθρώπους τους. Ο Θεός  προειδοποιεί στο λόγο Του ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει, και όλος ο κόσμος, εκτός αυτών που Τον αναζητούν, θα βρεθεί απροετοίμαστος. Το δικαστήριο του Θεού θα τιμωρήσει αυτόν τον κόσμο ΞΑΦΝΙΚΑ, χωρίς προειδοποίηση, έτσι ακριβώς όπως έλαβε χώρα ο κατακλυσμός του Νώε ή η καταστροφή των Σοδόμων και των Γομόρων. Οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να κάνουν τις δουλιές τους όπως συνήθως, όταν απότομα θα συνηδειτοποιήσουν ότι ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ γι’ αυτούς να μετανοήσουν και να στραφούν προς τον Θεό, θα έχουν χάσει την ευκαιρία για αιώνια ζωή!

Οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν ακριβώς, πότε θα έρθει το τέλος, και πολλές φορές κάποιοι ισχυρίζονται ότι το γνωρίζουν, αλλά κάθε τέτοιος ισχυρισμός είναι λανθασμένος και αποτελεί ΠΛΑΝΗ.

Όταν θα έρθει εκείνη η μέρα, θα είναι για τους περισσότερους από μας ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, να δούμε τη λύτρωση. Μην επαναπαύεσαι, πιστεύοντας ότι θα έχεις χρόνο να μετανοήσεις αργότερα.

Ο μοναδικός δρόμος για να προετοιμαστείς γι’ αυτή τη μέρα , είναι ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ και να παρακαλέσεις τον θεό ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ  (ΠΡΑΞΕΙΣ 2:38). Αν κάνεις αυτά τα πράγματα, τότε ο Θεός θα σου χαρίσει την αιώνια ζωή. Στην αντίθετη περίπτωση εκείνη τη μέρα θα πεθάνεις και θα δικαστείς από τον Ιησού Χριστό. Ο Θεός διασφαλίζει του λόγου το αληθές μέσω του δεδομένου ότι ο Ιησούς ζει και σήμερα.

ΒΙΝΤΕΟ  —  ΑΦΗΓΗΣΗ  ΠΑΤΕΡ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

(ΠΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΤΟ)

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ