ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

αναρτήθηκε σε: ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ | 0

Άκουσα με προσοχή όλους τους συνομιλούντες στο τεράστιο συλλαλητήριο που έγινε στο σύνταγμα. Βλέποντας όλους εσάς στο συλλαλητήριο, ακούγοντας τον κύριο Μίκη Θεοδωράκη, την φωνή της ορθοδόξου εκκλησίας και άλλων συνομιλητών,  τα μάτια μου δάκρυζαν συνεχώς.  Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά και τα χείλη μου φώναζαν ζήτω η Ελλάδα και οι Έλληνες. Δεν μιλώ κομματικά  αλλά μιλώ ως Έλληνας  και Χριστιανός Ορθόδοξος. Αυτό που μου προκάλεσε μεγάλο ρίγος είναι ότι όλος ο λαός αυτός,  άφησε την κομματική του ταυτότητα στο σπίτι του και μπήκε κάτω από την Ελληνική Σημαία.

Μπήκε κάτω από την Ελληνική Σημαία και φώναξε το αυτονόητο, ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.

Σε όλο αυτό το διάστημα  ένιωσα πολλά και διάφορα συναισθήματα αλλά και συγχρόνως πολλά ερωτήματα. Ερωτήματα που θα τα θέσω στην αγάπη σας και όποιος θέλει μπορεί να μου δώσει την δική του απάντηση.

Ο Έλληνας φτοχωποιήθηκε.

Ο Έλληνας δεν έχει σύνταξη.

Ο Έλληνας δεν έχει εργασία.

Ο Έλληνας δεν έχει  παιδεία.

Ο Έλληνας δεν έχει αξιοπρέπεια.

Ο Έλληνας δεν έχει υγεία.

Ο Έλληνας θέλει να φύγει από την Ελλάδα και να πάει σε άλλο κράτος.

Πολλοί έλληνες έχουν εγκαταλείψει την  Ελλάδα και έχουν  ξενιτευτεί.

Οι ψυχιατρικές κλινικές γέμισαν.

Και εδώ θα κάνω το ερώτημα.

Αυτοί που δημιούργησαν τέτοιους έλληνες έχουν το δικαίωμα να αποκαλούνται έλληνες?

Αυτοί που πουλάνε την Ελλάδα είναι έλληνες?

Αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι  οι μανάδες τους καμαρώνουν?

Αυτοί που πρόδωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλήθεια, τι θα πουν στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους?

Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτόγνωρη μορφή παρακμής και εξαθλίωσης!

Οδηγείται σταθερά σε ολικό Εθνικό αφανισμό! Θυμηθείτε τι έκαναν οι…’’σωτήρες’’μας!!! Εκχώρησαν την Εθνική μας Κυριαρχία!!! Κουρέλιασαν το Εθνικό μας Σύνταγμα,την Εθνική μας αξιοπρέπεια!!! Ισοπέδωσαν τα πολιτικά μας δικαιώματα!!! Εμπορευματοποίησαν και υποθήκευσαν την Εθνική γή και τον Εθνικό μας πλούτο!! Ο Ελληνικός λαός οδηγήθηκε στην πιο ακραία φτώχεια!!!! Επιβάλλεται να τιμωρηθούν παραδειγματικά!!! Τους ενδιαφέρει μόνο μια καρέκλα στην εξουσία και καταστρέφουν τους Έλληνες και την Ελλάδα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ‘’ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ’’ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ‘’ΑΦΕΝΤΙΚΑ’’!!! ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ!!!

Ο έμπειρος και καχύποπτος Έλληνας αντιλαμβάνεται πλέον ότι έγινε συμμέτοχος της αυτοκαταστροφής του. Ο δε ανυποψίαστος, παρακολουθεί αδρανής, σαν υπνωτισμένος την πρωτοφανή αυτή καλοστημένη απάτη και τους “καρπούς” της, την πρωτόγνωρη φτώχεια με φαινόμενα υποσιτισμού και συστηματική προσπάθεια κατάλυσης του κοινωνικού ιστού και εξαθλίωσης των συμπατριωτών μας.

Έξαρση της εγκληματικότητας και αύξηση των αυτοκτονιών των Ελλήνων!!!

Δήμευση ιδιοκτησίας από Δημόσιο και τράπεζες.

“Πλειστηριασμός” της Ελληνικής Δημόσιας γης και ξεπούλημα αυτής με πρόσχημα την έξοδο από το απεχθές αλλά “τεχνητό” χρέος. Αύξηση της υπογεννητικότητας αφού κάθε Ελληνόπουλο αποτελεί πια “τεκμήριο”.

Αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού με την παράνομη, μαζική, μεθοδευμένη εισροή λαθρομεταναστών , νομιμοποίηση και αύξηση αυτών, αφού γεννούν 7 με 8 παιδιά ο καθένας.

Κατ’ ουσία “ΚΑΤΟΧΗ” από ξένα συμφέροντα αφού στους μηχανισμούς αποφάσεων και ελέγχου του κράτους τοποθετήθηκαν εξαρτημένες ηγεσίες.

Απαξίωση της Ελληνικής Ιστορίας, Γλώσσας και Παιδείας και ραγδαία ανάπτυξη ενός πρωτοφανούς κι επαίσχυντου ανθελληνισμού με συστηματικές επιθέσεις στον ιστορικό και πολιτισμικό μας ιστό.

Πτωχευμένοι, απομονωμένοι, καταθλιπτικοί και δυστυχείς, απωλέσαμε κάθε ηρωικό συναίσθημα αντίστασης, που μας συνέδεε με τους αρχαίους προγόνους μας.

Αποδεχτήκαμε ως “πρόβατα για σφαγή” την μοίρα μας και εναποθέσαμε το μέλλον των παιδιών μας σε εξαρτημένους και διορισμένους “καρεκλοκένταυρους” τοποτηρητές.

Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι ανθέλληνες εχθροί της Πατρίδας μας!!! Και είναι σίγουροι ότι μας νίκησαν!!! Ότι κατάφεραν να μας υποδουλώσουν!!!

Εδώ κάνουν μεγάλο λάθος!!!

Οι Έλληνες έχουμε  βαθειά μέσα στη ψυχή τους ριζωμένο τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!!ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΝΙΚΗΤΟΙ!!!Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.

Αν χρειαστεί θα θυσιαστούμε  για την Ελευθερία της Ελλάδος!!

Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουμε και να ενωθούμε! Όλοι μαζί σύσσωμα να προχωρήσουμε στην έξοδο από την λήθη του  που συστηματικά μας οδήγησαν οι εχθροί της Ελλάδος.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΟΥΝ  ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.

Αυτοί θέλω να ήξερα και έχω μεγάλη περιέργεια τι θα φωνάξουν?

Θα έχουν το σθένος να φωνάξουν ζήτω η Ελλάδα?

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ