Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ

αναρτήθηκε σε: ΨΥΧΩΦΕΛΗ ΚΕΙΜΕΝΑ | 0

 

Μυρίζει μπόχα ο αέρας και σαπίλα.  Είναι στην κάτω γειτονία μοιράζει πόνο , θάνατο , πείνα, προσφυγιά.

Είναι η μόνη τους λύση για την  «ανάπτυξη» , την ανάπτυξη τους , μέσα από το δικό μας αίμα.

Έφτιαξαν πόλεμο γιατί  ο πόλεμος είναι χρήμα , χρήμα για τις αγορές , αγορές που σήμερα μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάντια , χωρίς αξιοπρέπεια , χωρίς  χρήματα , χωρίς εθνική κυριαρχία, χωρίς οικονομία , χωρίς δημοκρατία , χωρίς μέλλον .  Νομιμοποιούν το άνομο.

Προβάλουν την αμαρτία. Προβάλουν τον σατανισμό. Πολεμούν τον Ιησού Χριστό με νύχια και με δόντια.

Χαρίζουν την ελληνική ιστορία.

Ποδοπατούν την αξιοπρέπεια και ισοπεδώνουν την περηφάνια μιας χώρας κι ενός ολόκληρου λαού. ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΛΑΟΥ.

Ποιοι όμως είναι αυτοί που τα δημιουργούν όλα αυτά?

Απλά. Είναι όλοι αυτοί  που πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο.

Αυτοί είναι που μας έκαναν  να ζούμε με δανικά και με δανικά να πληρώνουμε.

Είναι αυτοί που σκότωσαν τα όνειρα και τις ελπίδες του ανθρώπου. Είναι αυτοί οι δολοφόνοι ψύχων. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

Εσύ που ετοίμασες  , που ετοιμάζεις τα παιδιά σου να υπηρετούν τον διάβολο . Εσύ που στηρίζεις αυτή την «κατάντια» των ψυχών . Εσύ , όταν θα το μετανιώσεις , θα είναι αργά, γιατί θα είσαι πρόσφυγας στην ιδία σου την χώρα. Θα είναι πολύ αργά γιατί θα σου έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα της πίστης σου.

Εύχομαι και προσεύχομαι  να αλλάξουμε γρήγορα  και να κάνουμε πίσω. Ναι πίσω. Να κάνουμε πίσω για να βρούμε τις αξίες μας, την πιστή μας, τον πατριωτισμό μας και όλα αυτά που χάθηκαν στο μπροστά.

Να απαλλαγούμε από την κενοδοξία που έχουμε βάλει στις ψυχές μας και να ελευθερωθούμε.

 

 

Τώρα μπορεί κάποιος εύλογα να ρωτήσει τι είναι η κενοδοξία και ποια είναι τα αποτελέσματα της.

Συχνά η κενοδοξία ωθεί τον άνθρωπο να θέλει, ν’ ανέλθει κοινωνική θέση και τάξη .

Η κενοδοξία  είναι αυτή που προσβάλλει τον κάθε άνθρωπο ευκολότερα , αμεσότερα και συνηθέστερα. Ο κενόδοξος έχει την επιθυμία  να βλέπεται , να θαυμάζεται , να αγαπάται , να επαινείται και να εγκωμιάζεται ακόμη και να κολακεύεται από τους άλλους ανθρώπους.

Ο κενόδοξος δείχνει ότι είναι πιστός, ενώ είναι ειδωλολάτρης. Φαινομενικά μέν σέβεται τόν Θεό, αλλά στήν πραγματικότητα επιζητεί νά αρέσει στούς ανθρώπους καί όχι στόν Θεό. Κενόδοξος είναι κάθε επιδεικτικός άνθρωπος. Τού κενοδόξου η νηστεία είναι χωρίς μισθό καί η προσευχή άκαιρη καί άστοχη. Γιατί καί τά δυό τά κάνει γιά τόν ανθρώπινο έπαινο.

 

Η αμαρτία μας βασίζεται στην κενοδοξία, δηλαδή στην αγωνία μας να αρέσουμε στους ανθρώπους και να αναγνωριζόμαστε από αυτούς. Σε αυτή την αγωνία μας εκθέτουμε την καρδιά μας, που άλλη ανάγκη έχει. Η σύγχρονη μορφή ειδωλολατρίας είναι η κενοδοξία. Με την κενοδοξία λατρεύουμε τον εαυτό μας ως είδωλο.  Η ανάγκη μας να αποδείξουμε ότι κάτι είμαστε είναι η ανάγκη μας να δοξαστούμε. Η κενοδοξία γεννά τη φιλαργυρία και η φιλαργυρία γεννά τη φιλονικία.  Βασικό στοιχείο της κενοδοξίας είναι η πονηριά. Η κενοδοξία γεννά την κατάκριση, την πορνεία και τους άτοπους λογισμούς.  Ότι κοροϊδεύουμε θα το βρούμε μπροστά μας.

Το συμπέρασμα είναι ότι αυτός που είναι κενόδοξος έχει πουλήσει την ψυχή του στον διάβολο.

 

 

Και επανέρχομαι στο θέμα. Είναι πολλοί αυτοί που έχουν πει στο παρελθόν ότι για να σώσουν την Ελλάδα θα συμμαχήσουν ακόμη και με τον διάβολο.

 

Δυστυχώς ο λαός, αδιαφορώντας γιά τόν Θεό πού τόν δημιούργησε, ώστε νά αφήσει τόν βασιλιά του ( τον προυθπουργο)  να πάρει τη θέση τού Θεού, χωρίς να λογαριάσει πώς, όποιος Κυβερνήτης παίρνει την θέση τού Θεού, γίνεται ο στυγνότερος τύραννος τού λαού, συμπεριφερόμενος όπως ακριβώς καί ο διάβολος, πού είναι ο δάσκαλος τής τυραννίας καί τού αθεϊσμού. Γι αυτό καί ακούμε συχνά σήμερα ηγετικούς πολιτευτές μας νά λένε ότι είναι πρόθυμοι νά συμμαχήσουν καί μέ τόν διάβολο γιά τό … καλό μας! Ακόμα καί ο Πρωθυπουργός μας, πού δηλώνει συνεχώς τήν αθεία του καί καί όντας άθεος δέν θά έπρεπε νά πιστεύει στόν διάβολο,  είπε καί αυτός ότι θά συμμαχήσει μέ τόν διάβολο, προφανώς γιατί τού φαίνεται χρήσιμος, αφού καί ο διάβολος αρνείται τόν Θεό!

 

Έτσι φθάσαμε καί στούς αποπροσανατολισμένους προσανατολισμούς, πού καθημερινά επινοούνται, όσο η αποβλάκωση τών λαών αυξάνεται, μέ αποτέλεσμα νά εκλέγονται όλο καί πιό αποπροσανατολισμένοι Πολιτικοί, γιά νά επιβάλλουν τό κατ αυτούς πολιτικά ορθό καί τό τί εστί πολιτισμός!

Αλλαγές φύλου γίνονται καί υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια ετοιμάζονται νά γίνουν!

Δεν φτάνει μόνο αυτό. Αυτοί που συμμαχούν με τον διάβολο έχουν και υποστηριχτές. Ναι, καλά διάβασες. Έχουν υποστηρικτές.

Έχουν όλους αυτούς που τους χειροκροτούν  και τρέχουν να τους σφίξουν το χέρι.

Έχουν όλους αυτούς που τους υποστηρίζουν και τους δίνουν το δικαίωμα  να κυβερνούν αυτήν την χώρα.

Κι αναρωτιέται κανείς, γιατί μέσα στην τόση προθυμία τους δεν επικαλούνται τον Θεό; Γιατί η λύτρωση θα πρέπει να επέλθει με σκοτεινά μέσα κι όχι με τη φωτεινή και καθάρια δύναμη του Ουράνιου Πατέρα μας; Βγάλαμε τον Θεό από τη ζωή μας και μετά απορούμε, γιατί μας εγκατάλειψε!

 

 

Προς το παρόν βλέπουμε μόνο το όραμα της εγχώριας διαπλοκής, που υπαγορεύει τη συνεργασία ετερόκλητων παρατάξεων, προκειμένου να συμμετέχουν όλοι στις κυβερνητικές αποφάσεις διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Κι ενώ στις δύσκολες στιγμές θα ανέμενε κανείς μία ομοψυχία για την υπέρβαση των δυσχερειών, η οικονομική και κοινωνική ύφεση, που σαρώνει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δε στάθηκε ικανή να επιφέρει την πολυπόθητη εθνική συνεννόηση ανάμεσα στους πολιτικούς ταγούς. Με κάθε ευκαιρία πυροδοτείται η πόλωση που δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας κι αμφιβολίας για τη δυνατότητα της Ελλάδας να βγει από την κρίση και από το περιβόητο μνημόνιο.

 

 

Θα το επισημάνω για μία ακόμα φορά, η αλλαγή επέρχεται από την αντίληψη που υιοθετεί ο καθένας μας και την ανάλογη προσπάθεια που αυτός επιτελεί. Αν εμείς ντρεπόμαστε να κάνουμε τον σταυρό μας, μην απορούμε γιατί οι πολιτικοί μας θα συμφωνήσουν με την αφαίρεση του σταυρού από την εθνική μας σημαία, για να εναρμονιστούν με τα διεθνή κοινωνικοπολιτιστικά πρότυπα, πιστοποιώντας την εν λόγω ρήση «θα συμμαχήσω και με τον διάβολο ακόμα». (Η πρόσφατη άρνηση ανάρτησης της σημαίας σε κάποια Υπουργεία και Υπηρεσίες στην εθνική επέτειο επιβεβαιώνει το μεθοδευμένο ανθελληνικό σχέδιο). Αφού συναινέσαμε στη νομιμοποίηση των εκτρώσεων και υπεραμυνόμαστε των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, αποδυναμώνοντας τον θεσμό της οικογένειας, γιατί απορούμε που η Ελλάδα γερνάει; Όταν υιοθετούμε τη βία στην καθημερινότητά μας (οικογενειακό, σχολικό, εργασιακό χώρο), γιατί δυσανασχετούμε με τη χρήση βίας ως μέσο πολιτικής δράσης και τη διαιώνιση του εθνικού διχασμού; Ότι σπείρουμε θερίζουμε.

 

 

Εν κατακλείδι, ας κατανοήσουν όλοι αυτοί οι εθνοσωτήρες πως η Ελλάδα της Ορθοδοξίας έχει προστάτη της τον Θεό της αγάπης. Ας πάψουν, λοιπόν, να επικαλούνται το όνομα του διαβόλου, γιατί προκαλούν και το λαϊκό αίσθημα και την τύχη τους.

Κι εδώ έρχεται η δική μας ευθύνη.

Νά συλλογισθούμε ποιοί είμαστε κάποτε, όταν είμαστε ασυμβίβαστοι μέ τή σκλαβιά καί γι αυτό δέν μάς έσκιαζαν τά πλήθη καί τά πλούτη τών Περσών, ούτε ο μικρός γεωγραφικός χώρος τής Ελλάδος, γιατί πιστεύαμε καί διακηρύσσαμε «πᾶς μή Ἕλλην βάρβαρος», καί πώς καταντήσαμε τώρα, πού παραδώσαμε «γήν καί ύδωρ» στούς πράκτορες τής διεθνούς αποβλακώσεως, πού, δυστυχώς, εκλέγουμε επί δεκαετίες.

 

Νά ακολουθήσουμε τήν ψυχή τών Προγόνων μας, πού τούς οδήγησε νά αναγνωρίσουν τόν Χριστό μας ως Σωτήρα τού Κόσμου καί έτσι, έγιναν από λίγοι, μυριάδες καί έκαναν τήν Πατρίδα μας από μικρή εδαφική έκταση, Αυτοκρατορία!

Θά είναι τραγωδία άν, επί τέλους, δέν αφυπνισθούμε! Γιατί, ακόμη καί η βλακεία πρέπει νά έχει τά όριά της!

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ