Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Όσο και αν πονά η αλήθεια πρέπει να λέγεται.  Τα βάλαμε όλοι μας με τον Βούτση  και την κυβέρνηση που είναι ενάντια στην ορθοδοξία και τάχα μου εδώ μέσα όλοι μας επαναστατούμε. Γιατί επαναστατούμε; Επαναστατούμε ψεύτικα για να κάνουμε τους καλούς ορθόδοξους χριστιανούς.

Αντί να επαναστατούμε με όλους αυτούς πρώτα θα πρέπει να επαναστατήσουμε με τον εαυτό μας. Ναι. Με τον εαυτό μας.

Ποιος όμως τολμά να τα βάλει με τον εαυτό του;

Διαβάζοντας παρακάτω  θα καταλάβεις τι εννοώ.

Ένας  πραγματικός χριστιανός  δεν πάει στην Ανάσταση  στο παραπέντε  και σε δέκα λεπτά  θέλει να εγκαταλείψει τον Αναστάντα Χριστό  για να μην φύγει η μαγειρίτσα.

Ένας  πραγματικός χριστιανός  δεν μπαίνει στην εκκλησία  έχοντας το κινητό τηλέφωνο ανοικτό και όταν αυτό κτυπήσει αμέσως σπεύδει να απαντήσει.

Ένας  πραγματικός χριστιανός  δεν πάει καλεσμένος σε κάποιο μυστήριο και με την στάση του και τον τρόπο του προσβάλει το μυστήριο, αλλά δεν σέβεται και τον χώρο που βρίσκεται αλλά και τους ανθρώπους που τον έχουν καλέσει στο μυστήριο, γιατί η οχλαγωγία πάει κι έρχεται και εάν κάνει κάποια παρατήρηση ο ιερέας, τότε  ο ιερέας δεν είναι καλός.

Ένας  πραγματικός χριστιανός  εφαρμόζει τους νόμους που έδωσε ο Θεός.

Ένας  πραγματικός χριστιανός   γνωρίζει να νηστεύει. Ένας  πραγματικός χριστιανός  γνωρίζει να προσεύχεται. Ένας  πραγματικός χριστιανός  γνωρίζει να εξομολογείται. Ένας  πραγματικός χριστιανός  έχει την δύναμη να ομολογεί τα λάθη του και να μετανοεί γι αυτά.

Θα μπορούσα να γράψω και αλλά τόσα αλλά δεν το κάνω για να μην σε κουράσω και σε απογοητεύσω.

Θα σε απογοητεύσω γιατί θα δεις και θα καταλάβεις ότι στα λόγια είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και όχι στην πράξη.

Που έχει λοιπόν άδικο ο κύριος Βουτσης και η παρέα του;

Όποιος είναι αναμάρτητος ας πετάξει πρώτος την πέτρα.

Εάν εσύ είσαι πραγματικός χριστιανός ρίξε την πέτρα.

Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι εάν δεν επαναστατήσουμε με τον εαυτό μας  με την μετάνοια τότε  όλα θα πηγαίνουν προς το χειρότερο.

Η μετάνοια θα είναι το όπλο μας για να μπορέσουμε να αντισταθούμε και να πολεμήσουμε  όλους αυτούς  που προσβάλουν την πατρίδα μας και την ορθοδοξία.

Όσο ποιο σύντομα το κατανοήσουμε τόσο ποιο γρήγορα θα νικήσουμε.

Βρισκόμαστε μέσα στην Αγία Τεσσαρακοστή της Παναγίας μας.

Η Υπεραγία Θεοτόκος εμφανίστηκε και μίλησε σε πολλούς ανθρώπους σε πρόσφατες εποχές. Είπε ότι μεσιτεύει στον Υιό της για μας, αλλά εμείς δεν μετανοούμε.

Μας συμβούλευσε σε πολλές περιπτώσεις να μετανοήσουμε, διότι ο καιρός περνάει κι έρχονται δύσκολες μέρες για τους χριστιανούς.

Μας λέει ότι πρέπει να μετανοήσουμε, έτσι ώστε να μην έχουμε την ίδια τύχη με εκείνους που απομακρύνθηκαν από τον Θεό.

Οι Άγιοι Πατέρες λένε ότι η γη προσέφερε το σπήλαιο για τη γέννηση του Σωτήρα, και η ανθρωπότητα προσέφερε την Υπεραγία Θεοτόκο. Και αυτό έγινε προκειμένου ο Κύριος να κατέλθει ανάμεσά μας και να γίνει άνθρωπος για να μας σώσει. Πήρε πάνω του τη φύση μας για να μπορέσει να τη μεταμορφώσει και να την ανανεώσει. Και όλοι όσοι είναι εν Χριστώ Ιησού είναι καινή κτίση, νέοι άνθρωποι.

Η ζωή στη γη είναι πολύ μικρή, αφάνταστα μικρή. Αλλά μας έχουν δοθεί πολλά σ΄αυτή τη μικρή χρονική περίοδο της ζωής μας. Μας έχουν δοθεί προκειμένου να μπορέσουμε να στραφούμε προς τον Θεό εκ βάθους καρδίας. Εκείνος είναι ο Ένας που μπορεί να μεταμορφώσει και να αναστήσει τις ψυχές μας. Οι χριστιανοί είμαστε πράγματι πολύ τυχεροί που έχουμε την Υπεραγία Θεοτόκο να πρεσβεύει για μας ενώπιον του θρόνου του Θεού.

Μπορούμε επίσης να δούμε ότι εδώ, σ΄αυτή τη ζωή, όταν ζητάμε κάτι από τους γονείς μας, μας το δίνουν, αν φυσικά τους είμαστε υπάκουοι. Η Υπεραγία Θεοτόκος προσεύχεται αδιάκοπα στον Υιό της για μας. Ας προσευχηθούμε κι εμείς μαζί Της αυτές τις Άγιες ημέρες.

Η προσευχή ενώνει τους ανθρώπους. Είναι η αλυσίδα που μας ανεβάζει όλους και μας φέρνει μπροστά Στο Θρόνο Του Θεού.

Ας κάνουμε την καρδιά μας Ουράνιο θυσιαστήριο και ας αφήσουμε να ξεχειλίσει από ύμνους δοξολογίες και ευχαριστίες προς Τον Κύριο !

« Κύριε Ιησού Χριστέ , Ιατρέ των ψυχών και των σωμάτων ,

ελέησον ημάς , γενού τοις πάσοι τα πάντα , και δώσε στον καθένα

Ουράνια Παρηγοριά , και δύναμη ψυχής

ενάντια σε κάθε πειρασμό , πόνο και θλίψη .»

Αμήν !

 Ας ενώσουμε τις προσευχές μας αγαπημένοι μου …

 Καλή δύναμη σε όλους !

« Μεθ΄ ημών Ο Θεός !  »

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ