ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πραγματικά σατανικοί είτε θες να το παραδεχθείς είτε όχι. Παρόλο που ίσως δεν είναι τόσο εύκολο να εντοπιστούν, είναι γύρω μας.

Τα άτομα με σατανική προσωπικότητα δεν θα σου πουν ποτέ την αλήθεια. Θα περιστρέφονται γύρω από ένα θέμα αλλά ποτέ δεν θα μιλούν ξεκάθαρα γι αυτό και θα αποκρύπτουν πληροφορίες. Απλώς δεν μπορείς ποτέ να μάθεις ολόκληρη την ιστορία από αυτούς.

 

Ποτέ δεν μετανιώνουν και δεν έχουν τύψεις επειδή δεν νιώθουν κάτι τέτοιο. Δεν αισθάνονται άσχημα γι αυτά που έκαναν ή επειδή πλήγωσαν τους άλλους. Κάνουν ό, τι νομίζουν πως χρειάζεται και δεν σταματούν με τίποτα.

Είναι εκπληκτικά χειριστικοί και κοροϊδεύουν τους άλλους για να κάνουν ό, τι τους πουν. Δεν νοιάζονται για το μέχρι που πρέπει να φτάσουν για να πραγματοποιήσουν κάτι.

 

Αγαπούν να τους συγχύζουν όλους. Συνεχώς τους αποπροσανατολίζουν και τους κάνουν να σκέφτονται με λανθασμένο τρόπο. Θα σου ανεβάζουν συνεχώς τις ελπίδες για το τίποτα ξανά και ξανά αν τους το επιτρέψεις.

Πάντα διαστρεβλώνουν τα γεγονότα για να φανούν οι ίδιοι καλύτεροι. Θα αλλάξουν την ιστορία τους ώστε όλα να ταιριάζουν.

Ποτέ δεν δέχονται την αλήθεια όπως είναι. Αρνούνται να δουν τον κόσμο όπως είναι και βλέπουν μόνο αυτό που θέλουν. Είναι σαν να ζουν με καλυμμένα τα μάτια τους.

 

Θέλουν πάντα να ελέγχουν τους άλλους. Δεν θέλουν οι άνθρωποι της ζωής τους να παίρνουν μόνοι τους αποφάσεις. Οτιδήποτε που ίσως απειλήσει την αίσθηση του ελέγχου τους κυριολεκτικά τους διαλύει.

Κουτσομπολεύουν πολύ επειδή τους αρέσει να συζητούν τα αρνητικά των άλλων και να τα σχολιάζουν και ποτέ δεν αναφέρονται στα θετικά. Αν κάποιος κάνει ένα λάθος και το μάθουν, θα το μάθει και όλος ο κόσμος.

 

Πάντα σου λένε ψέματα. Το κάνουν αυτό για να προβληθούν, για να επιβαρύνουν κάποιον και για να βάλουν τους άλλους στην «θέση» τους. Γι αυτούς τα ψέματα είναι ένα εργαλείο χωρίς το οποίο δεν μπορούν να ζήσουν.

 

 

Εύκολα καταλαβαίνεις την ποιότητα ενός ανθρώπου και ο χρόνος είναι σύμμαχός μας σε αυτό. Οι άνθρωποι οι συμφεροντολόγοι και κουτοπόνηροι προσπαθούνε πάντα να βρίσκουνε ανθρώπους τους οποίους θα χρησιμοποιήσουνε για κάποιο σκοπό. Αρκεί να βρούνε το κατάλληλο θύμα το οποίο θα προσπαθήσουνε να χειραγωγήσουνε. Κινούνται πάντα με τρόπο ύπουλο! Από μπροστά θα ακούσεις να εκφράζουνε άλλες απόψεις και ανάλογα το συμφέρον τους και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται για να είναι αρεστοί…ενώ απο ”πίσω”θα εκφραστούνε διαφορετικά. Η υποκρισία και το ψέμα είναι το βασικό στοιχείο στην ζωή τους. Επίσης είναι οι χειρότεροι ”ρουφιάνοι” διότι με τρόπο ύπουλο θα μεταφέρουνε λέξεις που έχουνε ειπωθεί κτλ με σκοπό να διαλύσουνε φιλίες, γνωριμίες η να δημιουργήσουνε ένα άσχημο κλίμα όταν αυτό τους συμφέρει. Σπάνια θα ακούσεις καλό λόγο από το στόμα τους για έναν άλλο άνθρωπο, καθώς έχουν για όλους και για όλα κάτι κακό να πούνε. Άτομα κακόβουλα και ζηλόφθονα που δεν τους ξεφεύγει τίποτα από την ζωή των άλλων.

 

Προσπαθούνε σαν την βδέλλα να κολλήσουνε σε εκείνους που έχουνε κέρδος και να πάρουνε πράγματα αλλά και συναισθήματα. Προσπαθούνε πάντα να κάνουνε τις κατάλληλες γνωριμίες. Δεν τους ενδιαφέρει ο άλλος ως άνθρωπος παρα μόνο σαν εργαλείο τους. Αρκεί να γίνει η δουλειά τους. Είναι η χειρότερη πάστα ανθρώπων καθώς είναι κακόψυχοι, ιδιοτελείς, φθονεροί και ύπουλοι διότι ο μόνος στόχος τους είναι το συμφέρον τους. Όταν σε όλα αυτά προστίθεται και η έλλειψη μόρφωσης και παιδείας τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα διότι πλέον η αγένειά τους και η ηλιθιότητα πρωταγωνιστεί.

 

Και όταν δεν έχουνε πλέον όφελος από έναν άνθρωπο, απλά θα του κλείσουνε την πόρτα. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να βγάλουνε και επιθετικότητα όταν ένας άνθρωπος τους καταλάβει και τους απορρίψει. Για αυτούς πάνω από όλα είναι το συμφέρον και όχι οι ανθρώπινες σχέσεις και αξίες.

 

Οι συμφεροντολόγοι άνθρωποι δεν έχουνε αληθινούς φίλους και έχουνε γύρω τους μόνο άτομα τις ίδιας ποιότητας και είναι φυσιολογικό αυτό, αφού με την συμπεριφορά τους γίνονται αντιληπτοί, χάνουνε την εκτίμηση των άλλων, διώχνουνε τους σωστούς ανθρώπους από την ζωή τους και τελικά καταλήγουνε μόνοι η με άτομα της ίδιας πάστας με τα οποία κάποια στιγμή θα γίνουνε εχθροί.

 

Το βασικό λάθος αυτών των ανθρώπων είναι να ενισχύουνε την πεποίθηση τους και τον εγωισμό τους ,κρίνοντας από την επιτυχία τους στους Ηλίθιους. Οι άνθρωποι αυτοί είναι καταδικασμένοι να ζούνε μέσα στο ψέμα και να σέρνονται μια ζωή σαν τα φίδια. Να ευχόμαστε πάντα στην ζωή μας να γνωρίζουμε ανθρώπους έντιμους, ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ, με ποιότητα και σεβασμό για τους άλλους ώστε να έχουμε αληθινούς φίλους στην ζωή μας!

 

Στην αρχή οι κακόψυχοι, οι σατανικοί και δόλιοι άνθρωποι υποκρίνονται, για να πετύχουν τον σκοπό τους και μετά από λίγο διαπιστώνεις ότι σε έχουν παραπλανήσει. Κάθε σου προσπάθεια να διορθώσεις την κατάσταση αποβαίνει μάταιη. Τα λόγια σου δεν γίνονται πιστευτά, τα επιχειρήματά σου δεν τους πείθουν, αντίθετα τους προκαλούν και εκδηλώνουν με αναίδεια την κακοψυχία τους. Το γεγονός αυτό σε πικραίνει βαθιά και σε απογοητεύει.

 

Βλέπεις ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ανεπηρέαστοι από τις εντολές του Θεού. Δεν έχουν χριστιανική συνείδηση. Τους ενδιαφέρει μόνο η εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, η ικανοποίηση της φιλοδοξίας τους και η απόλαυση όλων των σαρκικών ηδονών που προσφέρονται με την καταπάτηση των θείων εντολών.

Ο Θεός ας τους λυπηθεί.

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε