ΜΠΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΟΝΟΜΑΤΑ

αναρτήθηκε σε: ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ | 0

Με την χάρη και την ευλογία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω και να σας πληροφορήσω ότι την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 ο Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους Αϊδίνου στον Νομό Μαγνησίας όπου και είμαι εφημέριος θα φιλοξενήσει  Ιερό Λείψανο του Αγίου Χαραλάμπους ερχόμενο από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κισσού Πηλίου  μέχρι και τις 27 Αυγούστου 2017 όπου και στις 19.00 θα αναχωρήσει  και θα επιστρέψει στον αρχικό του τόπο. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν λατρευτικές εκδηλώσεις. Θα χαρώ πολύ  να σας δω και να συμπροσευχηθούμε.

Στο διάστημα αυτό θα διαβαστούν παρακλήσεις και όσοι επιθυμείτε μπορείτε να γράψετε τα ονόματα της οικογένειας σας που θα διαβαστούν κατά την ώρα των παρακλήσεων προς τον Άγιο Ιερομάρτυρα Χαράλαμπο.

Επίσης όσοι μπορείτε θα ήταν χαρά μου να επισκεφτείτε τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους για να προσκυνήσετε το Ιερό Λείψανο του Αγίου και να πάρετε την ευλογία του και με την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά.

Εύχομαι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός με τις πρεσβείες του Αγίου Χαραλάμπους να ευλογεί και να αγιάζει εσάς και τις οικογένειες σας. Με πατρική και αδελφική αγάπη. Πάτερ Θεόφιλος.

 

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ