ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ

 

Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας! Αυτή που σκοτώνει. Αυτή που σε κάνει να φοβάσαι να πεις ότι είσαι Έλληνας.      Αυτή που σε  φιμώνει και δεν σου επιτρέπει να μιλήσεις για οικογένεια και ορθοδοξία. Αυτή τη δημοκρατία που αλλοιώνει την ιστορία του έθνους. Αυτή  τη δημοκρατία που όποιον υπερασπίζεται την πατρίδα του,  έθνος του, την ιστορία του το δίκιο, την αλήθεια και την θρησκεία, του τον αποκαλούν εθνικιστή. Κύριοι, εσείς που κυβερνάτε την χώρα, αν θεωρείτε τον εθνικισμό ντροπή, τότε ο ανθελληνισμός τι είναι;

 

Η Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει γιατί δεν υπάρχει. Όποιος λέει ότι  υπάρχει λέει ψέματα. Αγωνίζονται τάχα να υπερασπιστούν την δημοκρατία για να μην χαθεί.

Δεν μπορείς να χάσεις κάτι που δεν έχεις. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν την είχες ποτέ. Στην Ελλάδα έχουμε κάποιες «δημοκρατικές διαδικασίες», που το αποτέλεσμά τους δεν είναι πάντα ότι καλύτερο και σίγουρα δεν θεμελιώνουν την εξ’ ορισμού Δημοκρατία.

 

Η ελευθερία του λόγου και του ανθρώπου, τα ανθρώπινα δικαιώματα με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει, η ελευθερία του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και σίγουρα η ισονομία και η δικαιοσύνη είναι κύρια συστατικά Δημοκρατίας. Πόσα από αυτά απολαμβάνουμε;

 

Η ελευθερία του λόγου και του παραλόγου:

 

Γράφω ελεύθερα αυτές τις γραμμές, χωρίς κανένας να με λογοκρίνει και, κατά πάσα πιθανότητα, κανένας δεν θα με συλλάβει. Με πρόσχημα την ελευθερία του λόγου εδώ και χρόνια, εκατοντάδες υποτιθέμενοι δημοσιογραφίσκοι εκβιάζουν, λοιδορούν και πλουτίζουν. Χρησιμοποιούν κάθε παράνομο μέσο για να διαμορφώσουν μια υποτιθέμενη «είδηση», όπως τους βολεύει. Η κατάσταση χειροτέρεψε με το διαδίκτυο. Ο κάθε πικραμένος φτιάχνει ένα blog – εργαλείο εκβιασμού – αμολάει τις αποκαλύψεις του και ότι πιάσει. Λασπώνουν ανθρώπους με το πάτημα ενός πλήκτρου “Enter”. “Delete” γι’ αυτούς δεν υπάρχει, ακόμη και αν αποδείξεις πως τελικά δεν είσαι ελέφαντας.

 

Δικαιοσύνη, το απόλυτο κενό της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η αδικία ξεκινάει από το ίδιο το κράτος. Απλώνεται, διαδίδεται, αναπαράγεται με γεωμετρική πρόοδο, γιατί ο αδικημένος θα εκδικηθεί αλλά και θα αδικήσει για να επιβιώσει.

 

Ένα παράδειγμα: Το κράτος χρωστάει σε μια ιδιωτική εταιρία € 300.000,00. Η εταιρία οφείλει στο κράτος από φόρους κλπ. € 50.000,00. Η εταιρία δεν μπορεί να πληρώσει το κράτος και τους προμηθευτές της επειδή το κράτος της χρωστάει. Οι ενέργειες του κράτους θα κλείσουν την εταιρία, οι εργαζόμενοι γίνονται άνεργοι, οι προμηθευτές γίνονται με τη σειρά τους προβληματικές εταιρίες και το ντόμινο συνεχίζεται.

 

Αδικία αναπαράγουν και τα δικαστήρια. Δε μιλάω για παραδικαστικά κυκλώματα και επίορκους δικαστές. Αναφέρομαι στους χρόνους εκδίκασης των υποθέσεων. Μία αγωγή για κάποιον που αποδεδειγμένα σου χρωστάει χρήματα, θα εκδικασθεί όταν πλέον δεν θα τα έχεις ανάγκη, γιατί ή θα έχεις πτωχεύσει την εταιρία σου ή θα έχεις πεθάνει. Οι δικαστές δείχνουν μια κάποια ευαισθησία και προσδιορίζουν δικάσιμο ανάλογα με το προσδόκιμο ζωής του μηνυτή.

 

Αν περάσουμε στις συλλογικές αδικίες, εκεί ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Οι άνεργοι σήμερα είναι μόνο από τον ιδιωτικό τομέα. Οι συνδικαλιστές εξακολουθούν να μην εργάζονται και να κάνουν ό,τι μπορούν για να κλείσουν επιχειρήσεις, εξαφανίζοντας θέσεις εργασίας. Οι εργαζόμενοι που πληρώνουνε δεκαετίες ολόκληρες για τη σύνταξή τους, θα πάρουν πίσω ψίχουλα, για όσο προλάβουν να ζήσουν.

 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η όποια κυβέρνηση είναι η οργή και η απόγνωση που προκαλεί η αδικία.

 

Λένε πως απειλείται  τη Δημοκρατία. Ας φτιάξουμε πρώτα μια αληθινή δημοκρατία και τότε θα δούμε αν μέσα σ’ αυτή τη Δημοκρατία έχει θέση η απειλή.

 

Και μην απορείτε για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας. Είναι ψήφος αυτοδικίας.

 

Αν θέλετε να εξαφανίσετε τη κάθε απειλή, βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο συμφέρον σας και το δίκιο του ανθρώπου.

Οι περισσότεροι μιλάνε για δημοκρατία αλλά στην ουσία δεν υποστηρίζουν την δημοκρατία. Υποστηρίζουν το προσωπικό τους συμφέρον. Η δημοκρατία υποστηρίζει το συνολικό συμφέρον.

 

 

 

Σε μια χώρα που κυβερνάται καλά, η φτώχεια είναι ντροπή. Σε μια χώρα που κυβερνάται άσχημα, ο πλούτος είναι ντροπή.

 

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.

 

Για ποια δημοκρατία μιλάμε, κύριοι των κοινοβουλευτικών κομμάτων;

 

Δημοκρατία. Ω τι υπέρτατη έννοια…Τι χιλιοειπωμένη λέξη.

 

Μόνο που η συχνή και αλόγιστη χρήση της από μόνη της την απαξίωσε. Δημοκρατία κράζει ο νιος, δημοκρατία και ο γέρος.

 

Ο έλληνας πλέον δεν νομιμοποιείτε να μιλάει για δημοκρατία.

 

Γίναμε, ένας τόπος όπου η ευλογία έγινε κατάρα, ένας τόπος χαιρέκακων, ένας τόπος που οι άνθρωποι μισούν.

Έγινε κατάρα γιατί διώξαμε τον αληθινό δημοκράτη. Αυτόν τον δημοκράτη που έδωσε το αίμα του για την δημοκρατία και Αυτός είναι ο Ιησούς Χριστός.

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε