ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.

αναρτήθηκε σε: ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ | 0

Σας λέω υπεύθυνα, διότι ασχολήθηκα με την εσχατολογία. Εντός ολίγου, θα ξεκινήσει παγκοσμίως αυτό. Και σαν είδος κατακλυσμού, από τη δικαιοσύνη του Θεού, θα επιβληθεί παγκοσμίως να ξεριζώσει όλους τους αιτίους της παγκοσμίου διαστροφής.

Θα γίνει τώρα αυτό! Θα το ψηλαφήσουμε με τα χέρια μας.

Θα μείνουν μόνον όσοι έχουν σχέση πραγματική με τον Θεό. Όσοι δεν έχουν σχέση πραγματική με τον Θεό, και άρα δεν τους ανήκει η αιωνιότης, η αιώνια ζωή, κατ’ ανάγκην θα σαρωθούν.

Διότι, τώρα, ο Θεός θα δημιουργήσει νέα γενιά, οπότε δε θα υπάρχει προζύμι διαστροφής. Και, γι’ αυτό, τώρα θα δείτε αυτήν την παγκόσμιο σύρραξη που θα γίνει, εντός ολίγου, και να μην τρομάξετε. Να είστε έτοιμοι.

Θα γίνουν αυτά.

Εγώ δεν παρακολουθώ ραδιόφωνα και εφημερίδες, να μου πουν οι ψεύτες την αλήθεια. Αυτοί θα πουν αλήθεια; Τι έγινε και τι θα γίνει; Αφού αυτοί είναι δημιουργοί…

ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ

ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ-Η .ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15 ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ.

Τα δεινά πλέον στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει.Μετά την ψήφιση στο Κοινοβούλιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 γίνεται επίκαιρος ο Πατέρας  Ιωάννης Καλα’ί’δης.

Ελεγε χαρακτηριστικά:

Η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη,τα παιδιά μας είναι να τα πονάμε και να τα κλαίμε ,παρά να τα κατακρίνουμε.Γιατί αν είμασταν εμείς παιδιά στην σημερινή εποχή θα είμασταν σαν κι αυτά ή και χειρότερα.Σήμερα τα παιδιά βάλλονται από τα έντυπα,τα περιοδικά,την τηλεόραση,τις κακές παρέες.Τα φαγώσιμα είναι όλα με ζιζανιοκτόνα ,δηλητηριασμένα κι επηρεάζουν το νευρικό σύστημα των παιδιών, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υπομένουν τους γονείς τους και τους άλλους, αλλά και πολλές φορές και οι γονείς αυτά.

Τα παιδιά μας δεν φάγανε αγνό ψωμί που τρώγαμε εμείς ,ούτε τη ντομάτα,ούτε τα φρούτα χωρίς συντηρητικά.Πολλά αγαθά υπάρχουν αλλά είναι δηλητηριασμένα.

Το χειρότερο όμως είναι η πνευματική δηλητηρίαση που επέβαλαν στα παιδιά ,με το να μην έρχονται στην εκκλησία.Τώρα τα βγάλανε από τις εκκλησίες και τα ρίξανε στις καφετέριες,τα μπαρ,τα νυκτερινά κέντρα κά.Γίναμε Σόδομα και Γόμορρα.Ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές.

Οι καταστροφικές πλημμύρες φέρνουν στο νου τα λεγόμενα από μία μαρτυρία στο βιβλίο του Πατέρα Καλα’ί’δη:

Μ.Τσεσμετζής -Σέρρες.

Όταν κάποτε  έδειχνε στην τηλεόραση,στις ειδήσεις,μεγάλες καταστροφές που γίνονταν με κατολισθήσεις στη Νότια Ελλάδα.Τότε φώναξε κουνώντας το χέρι του:

“Αμαρτίες είναι αυτά!Εξ αιτίας των αμαρτιών γίνονται”

Ακόμη ισχυρίστηκε πως η Παναγία φυλάει το Νομό Σερρών από μεγάλες καταστροφές,καθώς στις Σέρρες,υπάρχουν πολλοί ευλαβείς Χριστιανοί.

ΒΙΝΤΕΟ  —  ΑΦΗΓΗΣΗ  ΠΑΤΕΡ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

(ΠΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΤΟ)

 

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ