ΜΑΥΡΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

αναρτήθηκε σε: ΘΕΙΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ | 0

Μαύρες οι ημέρες για την ιστορία των Ελλήνων και της πολύπαθης τούτης χώρας. 183 μετά την ανασύσταση του ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους, 155 εκλεγμένοι από τον λαό προδότες, πούλησαν σήμερα την πατρίδα. 155 Εφιάλτες παρέδωσαν την πατρίδα βορά στα χέρια εκείνων που τόσο καιρό την επιβουλεύονται με σάλια που τρέχουν. Η Ελλάς έτσι όπως την γνωρίσαμε μέσα από την Ιστορία μας, έτσι όπως μας την δίδαξαν οι παππούδες μας και οι γονείς μας σήμερα και επίσημα παύει να υφίσταται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που εγώ εξέλεξα ηλιθιωδώς, για το ξεπούλημα της πατρίδας μου. Αλλά ακόμα ελπίζω. Έτσι έμαθα από την Ιστορία του Έθνους μας. Ο Έλληνας στα δύσκολα, μια γροθιά μπορεί να κάνει θαύματα…Να πετύχει το ακατόρθωτο. Ενωμένοι αδέρφια να πάρουμε πίσω την χώρα μας. Τα χώματα των προγόνων μας. Αυτά που πότισαν με το αίμα τους οι παππούδες μας. Στην Κύπρο, στην Πίνδο, στην Μικρασία, στο Μανιάκι και το Μεσολόγγι, στις Θερμοπύλες! Ζήτω το Έθνος (δεν λέω ζήτω η Ελλάς διότι δυστυχώς Ελλάς δεν υφίσταται).

 

Πού πας ωρέ πατρίδα;;;

 

Υπουργός Παιδείας αρνείται τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου!! Θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη και μόνη χώρα του κόσμου που βάζει υπουργό παιδείας κάποιον που αρνείται την ιστορία του. Βέβαια, αν ο ίδιος είχε αρνηθεί το ολοκαύτωμα, δε θα βρισκόταν στη θέση του αυτή τη στιγμή. Και δε νομίζω ότι κάποιος το αμφιβάλλει αυτό ε;;;;

Αν την Ελλάδα τη διοικούσαν άνθρωποι που την αγαπούν πραγματικά, που αγαπούσαν την ιστορία της, τον πολιτισμό της, τα ήθη και τα έθιμα της, θα μπορούσαμε ως έθνος να μεγαλουργήσουμε. Δυστυχώς όμως τη διοικούν ανθέλληνες, εθνομηδενιστές, δήθεν προοδευτικοί, λαθρολάγνοι και προδότες που θέλουν να σβήσουν καθετί Ελληνικό και να κάνουν την Ελλάδα απλά μία χώρα πάνω στη γη.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι για ποιό λόγο στο σχολείο μας έβαζαν να μαθαίνουμε παπαγαλία ποιηματάκια που εξυμνούσαν τον ελληνικό λαό από τη στιγμή που γνώριζαν ότι σε λίγα χρόνια δεν θα θυμόμαστε ούτε τα βασικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ρεπορτάζ της σατυρικής εκπομπής του ΣΚΑΙ ‘ Ότι Νανε΄με την ερώτηση στους περαστικούς ΄πως θα ήταν η Ελλάδα αν ο Μεταξάς δεν είχε πει το ΟΧΙ στην επανάσταση του 1821΄

Τελικά η Ελλάδα είναι ελεύθερη; Οι άνθρωποι που έδωσαν τη ζωή τους στην Επανάσταση του 1821 δικαιώθηκαν; Μάλλον τελικά ο Έλληνας δεν θέλει να ζει ελεύθερος. Η διχόνοια, το κέρδος και η αχαριστία τον διακατέχει από τα πανάρχαια χρόνια, και είναι αυτά που τον σκλαβώνουν.

 

Υπάρχουν άνθρωποι που θα έδιναν το αίμα τους για την Ελλάδα, όχι για τις ανερχόμενες κυβερνήσεις όπως μερικοί νομίζουν, αλλά για τη σημαία τους, για το σύμβολο της πατρίδας τους και της θρησκείας τους, για το χώμα που πατάνε και το χώμα που τους μεγάλωσε, και πόσο μάλιστα για το χώμα που ματώθηκε κάποτε από αυτούς που παλέψανε για να αποκαλούμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί που θα είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα εγκαταλείψουν τη χώρα τους με την πρώτη ευκαιρία,  που θα προδώσουν τη θρησκεία και τη πατρίδα τους, που θα έβαζαν φωτιά στη γαλανόλευκη σημαία χωρίς τύψεις και χωρίς να τους αγγίζει. Αυτοί που κοιτούν τον εαυτό τους και το ήθος είναι το στοιχείο που τους λείπει. Αυτοί που έχουν ως πρόσχημα το κέρδος.

 

Αυτή η πληγωμένη Ελλάδα θα ματώνει για πάντα, αν δεν νιώσουν όλοι οι Έλληνες σαν Έλληνες και σαν αδέρφια. Η Ελλάδα θα αιμορραγεί χωρίς σταματημό.

Το πρόβλημα της μετανάστευσης των Ελλήνων στο εξωτερικό και ειδικά των νέων, παραμένει στο προσκήνιο εδώ και αρκετά χρόνια, από τότε δηλαδή που αυτό που όλοι πλέον ονομάζουμε οικονομική και ανθρωπιστική κρίση άρχισε να γίνεται αισθητό… Τα τελευταία όμως τρία χρόνια το πρόβλημα μεγάλωσε και έγινε επιδημία…

 

Σχετικά με το κράτος και το καθεστώς που κυβερνά τώρα, που με κάθε τρόπο και μέθοδο διώχνουν τους Έλληνες μακριά -ιδίως τους νέους, δεν υπάρχουν και πολλά να πει κανείς, μιάς και δεν έχει αυτιά για ν’ ακούει τις αγωνίες των πολιτών που υποφέρουν και βλέπουν στη “φυγή” τη μοναδική τους ευκαιρία, όχι βέβαια για πολλά πράγματα, αλλά μόνο για την επιβίωση!

Την στιγμή που το πολιτικό σύστημα έχει χάσει εντελώς την οποιαδήποτε σύνδεσή του με την κοινωνία και αδυνατεί να αξιολογήσει τις προτεραιότητες που πρέπει να έχει, το μόνο που θα πρέπει να περιμένουμε είναι η κατάρρευσή του.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες συνέπειες της κρίσης, που όμως δεν εμφανίζεται όταν εξετάζονται τα οικονομικά μεγέθη. Κι όμως, η κρίση έχει προκαλέσει σοκαριστική «αιμορραγία» της Ελλάδας, που χάνει τα «φωτεινά» μυαλά της, καθώς επιστήμονες και εξερευνητές προτιμούν το εξωτερικό από την αβεβαιότητα της πατρίδας τους.

 

Η Ελλάδα κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια …..πρόβατα δίχως ποιμένα ….δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου όπου η εμφάνισή του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα. Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή.

 

Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική Bουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος από προσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος.

 

Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσει για ότι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεό Ζωή. Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια…

Δε θα μας σώσει καμιά κυβέρνηση, καμία απεργία, καμία αγανάκτηση, καμία διαδήλωση. Δε θα μας σώσει το να κατηγορούμε τους πολιτικούς και να ρίχνουμε σ’ αυτούς το φταίξιμο γιατί όλοι φταίμε. Είμαστε όλοι πάρα πολύ αμαρτωλοί οι χειρότεροι ακόμα κι από τους άπιστους και άθεους και αδικαιολόγητοι μπροστά στο Θεό. Εμείς βάλαμε τους άπιστους να μας κυβερνούν για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά μας συμφέροντα χωρίς να σκεφτούμε πως είναι ακατάλληλοι για να κυβερνήσουν ένα ορθόδοξο έθνος το οποίο έχει ανάγκη από μια ορθόδοξη παιδεία. Εμείς βάλαμε τους αλλοδαπούς και αλλόθρησκους στην πατρίδα μας και σε λίγο θα είμαστε μειονότητα και δε θα τολμάμε να μιλάμε για το Χριστό και την ορθόδοξη πίστη για να μη μας λένε μισαλλόδοξους και φανατικούς.

 

Μόνο η μετάνοια των Ελλήνων ορθόδοξων χριστιανών, η νηστεία και η προσευχή θα διώξει τους δαίμονες μέσα από την καρδιά μας οι οποίοι μας κρατούν την καρδιά μας αιχμάλωτη με τα πάθη τα οποία δεν τα βλέπουμε και δεν μετανοούμε. Νομίζουμε ότι φταίνε μόνο οι άλλοι κι όχι εμείς. Μόνο ο Χριστός μπορεί να μας οδηγήσει στη νίκη κατά των παθών, κατά του διαβόλου, στη νίκη της Ελλάδας κατά των εχθρών της. Ας γεμίσουν όλες οι εκκλησίες από πιστούς που θα προσεύχονται με αληθινή μετάνοια για τη σωτηρία μας από το μίσος του διαβόλου που λυσσάει να μας καταστρέψει. Ο Χριστός αγαπάει την Ελλάδα γιατί είναι ποτισμένη με το αίμα των Αγίων μαρτύρων γι’ αυτό και θα την παιδαγωγεί μέχρι να μετανοήσει για να της χαρίσει στο τέλος τη νίκη.

Έρχονται δύσκολοι καιροί, απ’ όλες τις μεριές θα μας χτυπάνε. Και θα αντέξουν μόνο αυτοί, που μάθανε νωρίς να αγαπάνε.

Θέλω να σου ζητήσω  συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο αλλά εδώ θα ήθελα να κλείσω το κείμενο με λόγια του Γέροντος Παϊσίου.

Μιλώντας σε προσκυνητές του Αγίου Όρους και μοναχούς λίγο πριν πεθάνει ο Άγιος Παΐσιος, μίλησε για πρώτη και τελευταία φορά για τους Έλληνες πολιτικούς, τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε «καθρέπτη της κοινωνίας που νοσεί», καθώς και για την ύπαρξη του ηγέτη που θα λυτρώσει την Ελλάδα, προβλέποντας μάλιστα ότι «δεν θα είναι πολιτικός».

Όλα αυτά 16 χρόνια πριν το πρώτο Μνημόνιο και πριν από την κατάρρευση της χώρας.

Ιδού ολόκληρη η πρόρρηση και η εκτίμησή του για τους Έλληνες πολιτικούς:

«Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια… Πρόβατα δίχως ποιμένα… Δεν ξέρουμε πού να πάμε.

Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του Αντίχριστου όπου η εμφάνιση του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα.

Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό.

 

Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας, τα χρήματα και την μάταιη, χωρίς νόημα ζωή. Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσουμε για ότι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε σώμα και αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κάτω Θεώ Ζωή.

Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στη σημερινή της κατάντια…

Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η ελληνική Βουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν.

Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος από προσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ιδίων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος.

Μεγάλο ρόλο στην συνέχιση της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι (σ.σ.: τηλεόραση) που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν… Όλοι…

Ακόμα και τα παιδιά μας γιατί από αυτό παίρνουν όλα τα μηνύματα που ο Αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας.

Η ειδωλολατρία του χρήματος και της σάρκα περνούν μέσα από το σατανικού στα παιδιά μας, που από μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής!

Ο πόλεμος θα γίνει και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι από Θεώ… Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες.

Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της το 1/3 της χώρας θα σκοτωθεί το 1/3 θα βαφτιστούν χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.

Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την Χώρα υπάρχει. Θα είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν θα είναι πολιτικός…

 

Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα… Και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.

 

Αν ο Έλληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία από τον Θεό που έχει ξεκινήσει σαν έργο του Αντίχριστου, ζήσει ενωμένος κάτω από τον χριστιανικό πολιτισμό, και διώξει μακριά την λατρεία του χρήματος και της σάρκας τότε ο Θεός θα δείξει αμέριστο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι».

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ