ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Είναι καιρός που τα σημεία πείθουν. Είναι καιρός που τα σημεία φαίνονται ολοκάθαρα. Είναι καιρός που τα σημεία φωνάζουν, ένα τυφλός δεν τα βλέπει και ένας κούφος δεν τα ακούει.  Πλησιάζουμε σε αυτήν την ώρα. Γι’ αυτό προκαλώ την αγάπη σας, αν και η μετάνοια είναι πάντοτε επιβεβλημένη, αυτήν την ώρα είναι επείγουσα!!! Αδελφοί μου εάν δεν πείσομε  την αγαθότητα Του ότι μετανοούμε, επεμβαίνει ο Θεός, όπως και άλλοτε επενέβει, (πχ) στον κατακλυσμό και σε  άλλους τοπικούς κατακλυσμούς.

 

Τα έχουν πει και οι πατέρες μας φυσικά, ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο της επεμβάσεως της ορμητικής Θείας δικαιοσύνης, για να αναχαιτίσει ο Θεός το παράλογο, την αμαρτία και τους παραλόγους μαζί.

Εσύ  ποιόν περιμένεις; Το Χριστό ή τον αντίχριστο;

 

 

Όλοι κάποιον περιμένουν να τους λύσει τα προβλήματα, να τους βοηθήσει και πραγματικά να τους σώσει. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς για να εφαρμόσουν τη νέα τάξη πραγμάτων, διότι πιστεύουν  ότι θα φτιάξουν ένα νέο κόσμο, ευτυχισμένο και χαρούμενο, με επάρκεια αγαθών και χωρίς πολέμους και ταραχές.

 

Νέος κόσμος και νέα τάξη πραγμάτων δε γίνεται με παλαιούς ανθρώπους.

 

Ο ίδιος ο Κύριος Ιησούς Χριστός εξήγησε:

«Ουδείς βάλλει επίρραμα αγνάφου πανίου επί ιμάτιον παλαιόν, διότι αφαιρεί το αναπλήρωμα αυτού από του ιματίου και γίνεται σχίσμα χειρότερον. Ουδέ βάλλουσιν οίνον νέον εις ασκούς παλαιούς, ειδεμή σχίζονται οι ασκοί και ο οίνος εκχέεται και οι ασκοί φθείρονται, αλλά βάλλουσι οίνον νέον εις ασκούς νέους και αμφότερα διατηρούνται». Ματθαίος θ:16,17

Το νέο μπάλωμα σε παλιό κοστούμι και το νέο κρασί σε παλιούς ασκούς δε γίνεται.

Νέα τάξη πραγμάτων με ανθρώπους παλαιούς με καρδιά γεμάτη κακία, μίσος, πορνεία, μοιχεία και δίψα για πλουτισμό και δόξα οδηγούμαστε στην καταστροφή. Χρειάζονται νέες καρδιές, γεμάτες με τον καρπό του Αγίου Πνεύματος για να δημιουργήσουν μια νέα κοινωνία αγάπης, χαράς και ειρήνης.

Βεβαίως αυτός που υπόσχεται πολλά είναι ο αντίχριστος και αυτοί που περιμένουν πολλά είναι οι άπιστοι και ασεβείς οι οποίοι δε δέχθηκαν την αγάπη του Χριστού για να σωθούν και να γίνουν νέοι άνθρωποι.

 

Ο αντίχριστος θα έλθει. Οι άνθρωποι θα ενθουσιαστούν και θα τον εξυψώσουν, αλλά γρήγορα θα απογοητευθούν και θα απελπιστούν, γιατί  θα δουν τις προσδοκίες τους να καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος.

 

Ο Μόνος που υπόσχεται και μπορεί να κάνει μια νέα κατάσταση πραγμάτων και νέα κοινωνία, είναι ο Ιησούς Χριστός. Ο Ιησούς Χριστός έχει αρχίσει να αλλάζει πρώτα τις καρδιές και να ετοιμάζει μια βασιλεία αιώνια στην οποία θα υπάρχει «δικαιοσύνη και ειρήνη και χαρά εν Πνεύματι Αγίω».

 

Η παγκόσμια κρίση είναι τεχνητή, θα επιδεινωθεί κι άλλο, και όταν χάσουμε εντελώς την καλοπέραση μας, θα μας πούνε να μας την ξαναδώσουνε με αντάλλαγμα να λάβουμε το περιβόητο τσιπάκι στο σώμα μας.

 

Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την κρίση, και όλα τα άλλα είναι απλώς για να περνάει η ώρα. Η προφητείες όλες βγαίνουν μία μία,η νέα τάξη πραγμάτων και τα πιόνια τις προχωράνε στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους.

 

 

Ετοιμαστείτε όσοι από εσάς πιστεύετε πραγματικά στον Θεό, για μεγάλους αγώνες και θυσίες. Ο δρόμος θα είναι δύσβατος, αλλά στο τέλος θα μας περιμένει μιά όαση.

Ψάξτε να βρείτε πεφωτισμένους γέροντες  και όχι ψευτογέροντες που σου κάνουν τους πνευματικούς και από πίσω βουλιάζουν μέσα στην χλιδή και στην πολυτέλεια. Είναι πολύ λίγοι οι καλοί αλλά υπάρχουν. Κρατήστε την αλήθεια της ορθοδοξίας μέσα σας γιατί έστω και ένας ορθόδοξος να μείνει, φτάνει για να φτάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα.

 

Ο αντίχριστος δεν θα εμφανιστεί ως ένας άνθρωπος που θα κάνει θαύματα. Δεν είναι τόσο ανόητος για να αποκαλυφθεί, γιατί σε μιά τέτοια περίπτωση θα κατάφερνε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα! Απλώς θα δράσει μέσο ενός πανίσχυρου παγκόσμιου κυβερνήτη, για να μπορέσει να περάσει στην ανθρωπότητα τα σιχαμένα σχέδια του. Όταν λέμε θα έρθει ο αντίχριστος, δεν εννοούμε μία υπαρκτή ανθρώπινη προσωπικότητα, αλλά θα έρθει,  η τι λέω θα έρθει,  έχει έρθει.  Έχει έρθει η νοοτροπία και το πνεύμα του αντίχριστου. Θα επικρατήσει η απόλυτη δυστυχία επάνω στην γή. Ο άνθρωπος θα γίνει απόλυτα εγκλωβισμένος και δυστυχισμένος! Όσοι θα έχουν τον Χριστό μέσα στην καρδιά τους, θα νιώθουν ευτυχισμένοι και δυνατοί, κι ας είναι περιτριγυρισμένοι  από απόλυτη δυστυχία γύρω τους! Ελάχιστοι θα είναι αυτοί, γιατί η ανθρωπότητα βαδίζει στην απόλυτη αποστασία από τον Θεό!

Έρχεται η ανάσταση η δική μας αλλά πριν αναστηθούμε θα σταυρωθούμε. Πριν την ανάσταση προηγείται η σταύρωση.

Γιά να έλθει η Ανάσταση, και να σημάνει ο κώδων, πρέπει να προηγηθεί η Σταύρωση. Ποιά  είναι για τον άνθρωπο  η Σταύρωση ; Είναι η πικρία, τα βάσανα, οι πόνοι, η θλίψεις, η συκοφαντία, η κακή περίθαλψη. Όλα  αυτά μας κάνουν να υποφέρουμε την σταύρωση.

 

 

Όπως προανέφερα πλέον ζούμε τους έσχατους καιρούς. Ζούμε στα χρόνια του αντίχριστου. Φυσικά ο διάβολος προσπαθεί να αποδείξει το αντίθετο και αυτό το καταφέρνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό  παρασύροντας ότι βρει μπροστά του.

 

Ο τελικός στόχος της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων,  είναι να φτάσουμε στην απόλυτη υποδούλωσή μας στο σατανά και στον απόλυτο έλεγχο και εξευτελισμό της ανθρώπινης προσωπικότητας, ενώ όσοι δε θα δεχτούν  το σφράγισμα του αντίχριστου θα αποβάλλονται, μέσω του ηλεκτρονικού παγκόσμιου τότε συστήματος, από κάθε πρόσβαση και παροχή σε υπηρεσίες και αγαθά, ακόμη και σε υπηρεσίες υγείας και θα αφήνονται στην τύχη τους μέχρι να πεθάνουν, ή θα φυλακίζονται ως ύποπτοι και εν δυνάμει τρομοκράτες αυτού του νέου συστήματος του απόλυτου παγκόσμιου ελέγχου.

Οι δημιουργοί αυτού του συστήματος υποθάλπουν και σκοπίμως επιτρέπουν την τρομοκρατία σήμερα, για να έχουν άλλοθι εκείνη την περίοδο που θα επιβάλλουν δια νόμου το φρικιαστικότερο σύστημα παγκόσμιου ελέγχου της ανθρώπινης προσωπικότητας.

 

Ας σχεδιάζουν όμως αυτοί…

Εμείς οι Χριστιανοί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι άλλα τα σχέδια των ανθρώπων και άλλα του Θεού…

Άλλη μια αναφορά (προφητεία) επίσης ότι το σφράγισμα θα γίνει στο δεξί  χέρι ή στο “βλέφαρο” (με επίσης αναφορά της λέξης “μέτωπο”, κάτι που δεν αντιβαίνει, αλλά μάλλον διευκρινίζει καλύτερα, την Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννη), είναι και του Αγίου Δαμασκηνού του Υποδιακόνου και Στουδίτου του Θεσσαλονικέως, ο οποίος έζησε τον 16ο αιώνα μ. Χ. και συνέγραψε το διάσημο βιβλίο ”Θησαυρός”.

Γράφει λοιπόν ο Άγιος στον “Θησαυρό”, στο Λόγο ΚΓ Περί της Β’ Παρουσίας του Χριστού: «Τότε θέλει τούς αποκριθή ο πλάνος νά τούς ειπή: Ελάτε νά σάς κάμω βούλαν είς τό δεξιόν χέρι καί είς τό μέτωπον, καί τότε νά σάς δώσω είτι γυρεύετε Εκείνοι δέ, μή γνωρίζοντες τήν πλάνην του θέλουν σταθή νά τούς βουλλώση είς τό δεξιόν χέρι καί είς τό βλέφαρον, διά νά μή δύνανται πλέον νά κάμουν τόν Σταυρό τούς, αλλά νά ήναι όλως διόλου εδικοί του…»

 

Το κακό είναι ότι θα πλανηθούν ενδεχομένως και πολλοί Πνευματικοί Πατέρες της Εκκλησίας μας που δεν θα γνωρίζουν μέχρι που έχει φθάσει η τεχνολογία σήμερα και θα αναμένουν και αυτοί το σφράγισμα πάνω στο σώμα με άλλο τρόπο, οπότε θα συμβουλέψουν εν αγνοία τους λανθασμένα τα πνευματικά τους παιδιά.

Ας κάνουμε προσευχή να μη συμβεί αυτό ποτέ και πουθενά.

 

 

Γι αυτό λοιπόν η μόνη λύση είναι ο Πνευματικός Αγώνας, στον οποίο θα πρέπει να εξασκούμαστε ήδη καθημερινά στη ζωή μας, για να ελκύσουμε το έλεος του Θεού, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν εκείνες οι δύσκολες μέρες, οι οποίες, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν είναι πολύ μακριά μας.

 

Ο Άγιος Παΐσιος αναφέρει ότι το σφράγισμα θα είναι με ακτίνες λέιζερ και δεν θα διακρίνεται εξωτερικά (αν ήταν το microchip όμως θα φαινόταν ως ένα μικρό εξόγκωμα).

Η ώρα της Ομολογίας Χριστού και του νέου μαρτυρίου είναι ακριβώς μπροστά μας.

 

Να, γιατί χρειάζεται ο Πνευματικός  μας Αγώνας να ξεκινήσει από τώρα,

Γιατί  όπως είπε και αλλού πάλι ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: “…να κάνουμε ότι μπορούμε εμείς να κάνουμε, για να κάνει και ο Θεός ότι εμείς δεν μπορούμε…”

 

Ποιον περιμένεις το Χριστό ή τον αντίχριστο; Αν θέλεις το Χριστό, ζήτησέ Τον σήμερα και δήλωσέ Του ότι Τον πιστεύεις και Τον αγαπάς.

Καλό κουράγιο και ευλογημένο αγώνα σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε