ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ

αναρτήθηκε σε: ΘΕΙΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ | 0

Η Ελλάδα βάλλεται πλέον από παντού, αποτελώντας στόχο για ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Για παράδειγμα, όλοι αναφέρουν πως οι ικανότεροι και οι αποτελεσματικότεροι Έλληνες εγκαταλείπουν μαζικά τη χώρα τους,  οπότε εύλογα προκύπτει ο συνειρμός, σύμφωνα με τον οποίο όλοι εμείς που παραμένουμε στην Ελλάδα δεν είμαστε ούτε ικανοί, ούτε αποτελεσματικοί, αφού διαφορετικά θα φεύγαμε!

 

Το γεγονός αυτό δεν είναι ασφαλώς ότι καλύτερο για το ηθικό μας,  ενώ  σε συνδυασμό με το ότι οι υπόλοιποι λαοί δεν μας σέβονται και δεν μας εκτιμούν, επειδή οι κυβερνήσεις μας έχουν μετατραπεί σε διεθνείς επαίτες, ακολουθώντας την πολιτική της υποτέλειας και των υποκλίσεων, καταστρέφει εντελώς την εθνική μας αυτοπεποίθηση.

 

Οι Έλληνες στην ιστορία μας έχουμε γράψει χρυσές σελίδες, αλλά και μαύρες. Αυτές τι μαύρες σελίδες,  τις έγραφαν πάντα οι προδοσίες των κυβερνώντων, από το 1922 μέχρι και το 1974, όταν και χάναμε συνεχώς εδάφη και Έλληνες. Και μία τέτοια μεγάλη προδοσία, περνάει ο Ελληνισμός σήμερα.

 

Όλες οι προδοσίες στο παρελθόν αιματοκύλισαν τον Ελληνισμό και αν αυτά τα ξεχάσαμε και έχουμε εμπιστευθεί πάλι τους προδότες, τότε δυστυχώς η ιστορία θα είναι αμείλικτη μαζί μας.

 

Γιατί αν παλαιότερα τις προδοσίες τις έκρυβαν , μετά το 2010, έγιναν απόλυτα φανερές, αφού η Αντισυνταγματικότητα, η παρανομία, η ψευτιά και η εξαπάτηση του λαού, γινόταν απροκάλυπτα, πέρα και έξω από κάθε λογική.

 

Και όλα τα νομοθετήματα που φτωχοποιούσαν τις επόμενες γενεές των Ελλήνων και παρέδιδαν μέχρι και την εθνική κυριαρχία, τα ψήφιζαν με την ίδια ευκολία που έτρωγαν τα καρότα.

 

Έκαναν μέχρι και Πραξικόπημα και ακύρωσαν το Πολίτευμα της χώρας, αφού δεν σεβάστηκαν το Δημοψήφισμα και το “ΟΧΙ” του λαού το έκαναν μόνοι τους “ΝΑΙ”.

 

Αυτά έγιναν από την πολιτική ηγεσία, αλλά και η Στρατιωτική ηγεσία από την μεριά της έχει παραδώσει το Αιγαίο στους Τούρκους και δεν υπερασπίζεται τίποτα από την εθνική μας κυριαρχία. Όλα αυτά δεν είναι πλέον ενδείξεις. Είναι αποδείξεις εσχάτης προδοσίας της πατρίδος και είναι φανερό δυστυχώς, πως και πάλι το αιματοκύλισμα του Ελληνισμού θα είναι αναπόφευκτο, αφού εκεί οδηγούν όλες οι προδοσίες.

 

Μόνον έτσι θα μπορούσα να αρχίσω αυτή την επιστολή διαμαρτίας ως προς αυτά τα όποια διαδραματίζονται στην χώρα μας τις τελευταίες μέρες.

ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

Ονομάζομαι Πάτερ Θεόφιλος, είμαι ένας από τους εκατοντάδες,  χιλιάδες Έλληνες πολίτες που παρακολουθούν τις εξελίξεις και ανησυχούν για το ίσως προδιαγεγραμμένο μέλλον μας, σαν  Έλληνες, σαν Ελλάδα.

 

Σας στέλνω αυτήν την επιστολή να σας υπενθυμίσω ότι η Ελλάδα δεν αποτελείται ΜΟΝΟ από μερικές δεκάδες,  εκατοντάδες πολίτες, πολιτικούς, δημοσιογράφους, μεγαλοεπιχειρηματίες και μερικούς παρατρεχάμενους βολεμένους πολίτες, αλλά αποτελείται από χιλιάδες,  εκατομμύρια ακόμα πολίτες που έχουν και ΑΥΤΟΙ ΙΣΑ δικαιώματα στην ελπίδα, στο όνειρο, στη ζωή.

Σας στέλνω αυτή την επιστολή να σας υπενθυμίσω ότι είμαστε ΟΛΟΙ Έλληνες και πρέπει να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε ΟΛΟΙ σαν Έλληνες, για την Ελλάδα, για τον  Έλληνα.

 

Παρατηρώ τις εξελίξεις με μεγάλη προσοχή, σας γράφω με οργή και απογοήτευση για την πολιτική και τους πολιτικούς. Είμαι ένας πολίτης πικραμένος για τα τεκταινόμενα, είμαι ένας πολίτης αγανακτισμένος με αυτά τα όποια λαμβάνουν χώρα.

 

Είμαι ένας πολίτης για να υπενθυμίσω ότι είστε στις πολιτικές επάλξεις  για να υπηρετείτε τον λαό και τα συμφέροντα του, να προασπίζεστε τα εθνικά μας συμφέροντα και  την εθνική μας κυριαρχία, την εθνική μας υπερηφάνεια. Είμαι ένας πολίτης να σας υπενθυμίσω ότι γι’ αυτό σας ψήφισε ο Ελληνικός λαός.

 

Αυτή τη στιγμή μετά λύπης μου πρέπει να σας αναφέρω ότι προδώσατε τον Ελληνικό λαό, προδώσατε όνειρα και προσδοκίες, τον προδίδετε καθημερινά, τον έχετε “στήσει” στον τοίχο και καθημερινά τον πυροβολείτε. Δεν τον πυροβολείτε “βολή κατά βολή”, τον “πυροβολείτε κατά ριπές” με το ανεξέλεγκτο πλέον και δυσβάστακτο κόστος ζωής, αλλά και τις “γενναίες”  κοινωνικοπολιτικές και εργασιακές αποφάσεις που λάβατε.

 

Που να κοιτάξω γύρω μου και να μην δω το κόστος ζωής που έχει φτάσει !

 

Που να κοιτάξω γύρω μου και να μην φαίνετε με τον πλέον ζοφερό τρόπο η νέα πραγματικότητα της ζωής μας.

 

Και εσείς αντί να κάνετε μια προσπάθεια ελέγχου να συγκρατηθεί το κόστος ζωής, η συνοχή της κοινωνίας, η ζωή του μέσου Έλληνα να κρατηθεί σε  σχετικά αξιοπρεπή επίπεδα, αυτό που κάνετε είναι να του δώσετε το τελειωτικό χτύπημα και να μου επιτρέψετε να το χαρακτηρίσω πισώπλατα.

 

Οι όλες επιλογές μόνο προς όφελος του λάου και του κοινωνικού συνόλου δεν φαίνεται να είναι. Τι να πω για τις νέες εργασιακές σχέσεις που προώθησε το αρμόδιο υπουργείο!

 

Απενοχοποιείτε τους εαυτούς σας και τους πραγματικούς ένοχους  σκανδάλων και διαφθοράς και τους δίνετε άφεση αμαρτιών. Παραδίδετε τα όπλα και χαρίζεται χρήματα τα οποία τόσα χρόνια θα μπορούσαν να είχαν αξιοποιηθεί και σήμερα να μην ήμασταν σε αυτή τη θέση

 

Μια απλή “συγγνώμη” θα πείτε στον νέο άνθρωπο που θέλει να γίνει γονιός, που θέλει να μεγαλώσει το παιδί του και δεν μπορεί;

 

Μια απλή “συγγνώμη” θα πείτε στον εργαζόμενο που έχασε τη δουλεία του και δεν μπορεί να βρει άλλη;

 

Μια απλή “συγγνώμη” θα πείτε στο απλό κόσμο που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του ανάγκες;

 

Μια απλή “συγγνώμη” θα πείτε στο γονιό που έχασε το παιδί του;

 

ΔΕΝ έχουμε ανάγκη από “συγγνώμες”, δεν έχουμε ανάγκη από επιβήτορες της τσέπης μας και βιαστές της ψυχής μας και της συνείδησης μας.

 

ΕΜΕΙΣ έχουμε ανάγκη  να ζητήσουμε συγγνώμη από τους εαυτούς μας που σας ψηφίσαμε, που σας δώσαμε το δικαίωμα να μας φέρεται στο χείλος του γκρεμού

 

ΕΜΕΙΣ έχουμε ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τα παιδιά μας, για τον κόσμο που τα φέρνουμε, για την παρακαταθήκη που τους αφήνουμε

 

ΕΜΕΙΣ ο λαός έχουμε ανάγκη της αυτοκάθαρσης και επαναδιορισμού της πολιτικής σκηνής

 

ΕΣΕΙΣ δυστυχώς δείχνετε ακόμα και τώρα αδυναμία και δυστοκία στη λήψη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ αποφάσεων

 

Εύχομαι και ελπίζω η φωνή μου, η φωνή του κάθε ‘Έλληνα να γίνει η φωνή της συνείδησης σας.

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ