ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ;

 

Ίσως να έχεις κουραστεί να δέχεσαι ευχές που ποτέ δεν πραγματοποιούνται όπως λες. Μην τις απορρίπτεις όμως γιατί η αξία τους είναι ανεκτίμητη και η ύπαρξή τους στόχος που αργά ή γρήγορα θα κατακτηθεί αρκεί να έχεις υγεία και να το θες.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.

Ας γίνει φέτος η ψυχή μας η φάτνη που θα γεννηθεί η αγάπη και η ειρήνη.

Ας είναι κάθε αστέρι μια ευχή μας για να ‘ναι ο ουρανός πιο λαμπερός και μόνο φως να υπάρχει στη ζωή μας.

Ας ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.

Ας κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα που γεννήθηκε μαζί Του.

Ελπίζω οι άνθρωποι να προσπαθήσουμε αυτές τις γιορτές να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας και να αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού μας !

Εύχομαι η αγάπη και η χαρά να φωλιάσει στις καρδιές των ανθρώπων και να τις ζεστάνει, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής.

Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό το κάτι που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Η Γέννησή Του ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως.

Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

Όπως οι τρεις μάγοι ας βρούμε και΄μεις το Άστρο που θα μας οδηγήσει στο δρόμο της αγάπης.

Όταν γεννιέται ο Χριστός γεννιέται μαζί Του και η ελπίδα για ένα κόσμο χωρίς βία, γεμάτο αγάπη και ειρήνη.

Σαν το Άστρο στον ουρανό, ας λάμψει η ελπίδα μας για ένα καλύτερο κόσμο.

Καλέ μου φίλε και καλή μου φίλη. Σου εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να σημάνουν την γέννηση μιας ονειρεμένης για εσένα ζωής και ένα άστρο να φωτίζει το πρόσωπό σου για πάντα.

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα σήμερα να περάσεις κοντά σε αυτούς που αγαπάς κι ότι ποθήσεις να χεις.

Το φωτεινό άστρο των Χριστουγέννων, οδήγησε τους 3 μάγους στον Χριστό. Ας οδηγήσει και εσένα  σε μια ζωή ευτυχισμένη με πολύ αγάπη, ζεστασιά, υγεία και επαγγελματική επιτυχία.

Ας ανοίξουμε την καρδιά μας για το Θείο Βρέφος!

 

Το σπήλαιο της Βηθλεέμ, η ταπεινή φάτνη και τα ζώα που βρέθηκαν εκεί, οι βοσκοί, οι Μάγοι, που ήρθαν από την Ανατολή, το λαμπερό αστέρι, όλη η κτίση χαίρεται και πανηγυρίζει την γέννηση του Χριστού μας, την γέννηση του Σωτήρα μας!

 

Ήρθε ο Χριστός στην γη, για να μας φανερώσει την αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο! Ήρθε ο Χριστός στην γη, γιατί θέλησε να διώξει την μοναξιά και την απελπισία που κυρίευσε τον άνθρωπο! Ήρθε ο Χριστός στην γη, για να μας βεβαιώσει για την σωτηρία μας! Ήρθε ο Χριστός στην γη, για να μας ελευθερώσει από τα δίχτυα της αμαρτίας! Ήρθε ο Χριστός στην γη, για να πει στον καθένα μας προσωπικά: «αφέονταί σου αι αμαρτίαι»! Ήρθε ο Χριστός στην γη, για να πει πάλι στον καθένα μας προσωπικά: «αναστήσου και προχώρα»! Ήρθε ο Χριστός στην γη και μας έφερε τον παράδεισο!

 

Ο παράδεισος είναι η επικοινωνία με τον Θεό.

Παρέβλεψε ο Θεός τα πάθη μας και ήρθε ο Ίδιος κοντά μας, για να αποκαταστήσει την επικοινωνία μας μαζί Του! Η αγάπη του Θεού, μόνο αυτή, μπορεί να καλύψει και να καθαρίσει τον λερωμένο και ταλαιπωρημένο, από τα πάθη, άνθρωπο. Πόσες αποδείξεις χρειαζόμαστε ακόμη, για να πειστούμε για την αγάπη του Θεού και την βεβαιότητα της Σωτηρίας μας;

 

Η αγάπη υπάρχει, η χαρά υπάρχει, ο Θεός έρχεται κοντά μας, γεννιέται ο Χριστός, παίρνει σάρκα και οστά η ίδια η αγάπη και η χαρά, για να μας πείσει να επιστρέψουμε κοντά Του! Χριστούγεννα, ημέρα χαράς, ημέρα σωτηρίας!

 

Όταν ζεις μέσα στην χαρά χαίρεσαι! Όταν ζεις μαζί με τον Χριστό σώζεσαι!

 

Δεν έχουμε τίποτε πιο πολύτιμο να προσφέρουμε στον Χριστό, εκτός της καρδιάς μας. Ας την ανοίξουμε διάπλατα για να υποδεχθούμε το Θείο Βρέφος! Να γεννηθεί μέσα της, να ζήσουμε μαζί Του, ώστε να γεμίσει όλη η ζωή μας από Φως και Χαρά, να γεμίσει Χριστό, διαλύοντας κάθε σκιά και ομίχλη που αλλοιώνει και ταλαιπωρεί την ζωή μας!

ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΑΣ
ΕΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΟ

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε